Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jasper

25. 3. 2011

jasper.jpg      Jméno : Jasper

      Datum narození : 1843

      Datum "úmrtí" : 1863

      Místo narození : Texas, USA

      Partnerka : Alice

      Schopnost / vlastnost : Ovlivňování emocí



Jasper Whitlock sloužil jako major v armádě v průběhu Občanské války (sever proti jihu). Upírská "rodina" (tři upírky), která ho přeměnila v roce 1863 byla velmi odlišná od Cullenů v jejich dietních návycích - oni se krmili lidmi. Jasper byl deprimovaný nad svým způsobem života a hledal něco lepšího. Jeho hledání ho v roce 1948 zavedlo k Alici, následovně roku 1950 ke Carlisleovi.


Jasper zakusil ty nejtěžší časy s životním stylem, který ustanovila rodina Cullenů. Vyhýbal se kontaktům s lidmi, protože ho lákalo víc než ostatní napít se z nich. Chodit do školy je těžký oříšek, ale on to dělá pro Alice.

Udělá cokoli pro Alici, protože ona je celý jeho život. I když se chová k ostatním členům rodiny s respektem, není s nimi úzce spjat způsobem, jakým je k Alici.

Jasper používá příjmení Hale, protože on a Rosalie vypadají natolik podobně, že se lidé domnívají, že jsou to dvojčata. Upíří mají sklony jít ruku v ruce s čímkoli, v co lidé chtějí uvěřit. Rosalie trvá na používání Hale jako příjmení, a proto ho také Jasper přijal za své.



 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář