Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rosalie

25. 3. 2011

rosalie.jpg      Jméno : Rosalie

      Datum narození : 1915

      Datum "úmrtí" : 1933

      Místo narození : Rochester, NY

      Partner : Emmett

      Schopnost / vlastnost : Houževnatost



Rosalie Hale žila jako dcera bankéře, když se zamilovala do syna ředitele banky R.Kinga. Když se jeden večer vracela od své přítelkyně potkala skupinu opilých mužů, mezi nimiž byl i její milovaný snoubenec, znásilnili jí a nechali umírat na chodníku.

Ta ji našel Carlisle a přeměnil jí aby se stala Edwardovou družkou jako pro Carlisla byla Esme. Avšak ti dva nikdy na sebe navzájem nereagovali jako na něco jiného než jako bratr a sestra.

V roce 1935 Rosalie objevila Emmetta napadeného medvědem a odnesla ho ke Carlisleovi, aby ho zachránila. Veřejně se několikrát provdala za Emmetta, když se chystá předvádět a aby byla zahrnuta pozorností. Rosaliina skutečná definice jejích znaků je její krása. Skoro jako Emmettova síla - oni jsou oba více tělesnější než intelektuální, což z nich dělá perfektní protějšky.

Byla to Rosalie, kdo řekl Edwardovi, že je Bella mrtvá a tím u něj spustila misi se zabít. Později se omluvila. Je také jediná z Cullenů, kdo nehlasoval pro laskavost, aby se Bella stala upírem a tvrdí, že to není volba, kterou dělá pro sebe. Rosalie také jako jediná se nikdy nesmířila s tím co se z ní stalo, v době kdy musela zemřít byla absolutně šťastná a proto nechce aby se Bella také změnila.

Nakonec ale pomůže Belle s jejím těhotenstvím a stanou se z nich přítelkyně.


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář